Nanoflex Zaner Spin

5 / 5 (4 гласа)


208.50 лв.

Серия въдици за среден до полутежък спининг риболов, подходящи за бяла риба.

Уникалните пръти NANOFLEX се характеризират освен с екстремната си здравина, също така и със своята стройност, супер динамичност и лекота. Изработени са от високо модулен карбон. NANOFLEX позволяват точни изхвърляния на далечни разстояния и работа през целия ден без да усетите натоварване.
Комплектовката им включва ергономична дръжка от естествен португалски корк с интегриран Fuji-макародържач и оригинални SIC-водачи.
Инженерите на D.A.M. отново избраха най-модерната технология в света и създадоха пръти с уникална здравина.
Нанотехнологията, известна като ключова технология на 21 век, отваря нови възможности пред производството в различни области и на пазарите през следващите десетилетия.
Целенасоченото изграждане на материалите на ниво атоми, както и използването на изключителния феномен, който се появява при тези малки мащаби, открива изобилие от безгранични постижения, за да се получат материали с нови свойства. Материалите стават значително по-здрави, повърхностите – по-твърди и гладки.
В конкретния случай при производството на карбон става дума за технологията на напречното сечение.
Всичко това прави новите пръти на D.A.M. от серията NANOFLEX 200 пъти по-здрави, например един прът с акция 25-50 г може да издържи статично натоварване от 10 кг.

 

Арт. № Дължина Тр. дължина Секции Акция Тегло Цена
D2342-240 2.40 м 1.26 м 2 20 - 40 0.155 208.50

 

 


Продукти, които също може да са интересни за вас!

© Powered by